Tørkost

hvad er bedst når du skal vælge tørkost?

Hvordan ser man forskel på kvaliteten af tørkost som hundefoder?

Det er en god idé at tjekke ingrediensfortegnelsen på posen! Hvis første ingrediens i tørkosten er friskt/fersk kød er der en god chance for at det er kvalitets hundefoder. Er første ingrediens majs, hvede eller andre kornprodukter så er der nok spekuleret i pris og kvantitet i stedet for at producere sundt og godt tørkostfoder til hunde.

HIKE Petfood er hundemad i bedste kvalitet af nøje udvalgte råvarer. HIKE Petfood bliver udviklet og produceret i Danmark med fokus på de bedste råvarer – så kvaliteten på tørkosten er i orden.

HIKE Petfood er sammensat af lækre, friske råvarer som vi tørrer. På den måde opnås den helt rigtige smag og kombination af forskellige næringsstoffer uden tilsætning af farvestoffer, aromaer eller smagsstoffer. HIKE Petfood har et højt indhold af rigtigt kød og dermed en høj andel af animalsk protein, som er en vigtig ingrediens i tørkosten for at hunden kan omsætte maden i kroppen.

HIKE Petfood bliver hele tiden revurderet og optimeret med nye opskrifter med konstant fokus på at holde næringsværdien høj og samtidig bevare den gode smag i tørfoderet.

Køb det let og enkelt her, eller kom forbi og hent det direkte ved døren i Søndersø, når det passer dig. Kontakt os på Telefon: 53 40 38 68

Viser 1–24 af 31 resultater