Tilbud

Pet-Pocket Box Molly

229,00 DKK 183,20 DKK

Molly byder på udfordringer med sine ben-lommer på den ene side og foder-lommer på den anden. Bestem selv sværhedsgraden alt efter hvor løst eller tæt du lukker lommerne.

Molly fås kun i rød, blå og sort.

Compare
Varenummer (SKU): 5003070 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

Brug af Pet-Pocket produkter :

Du åbner velcroen og folder den sammen igen om en godbid. Konceptet bag Pet-Pocket er nemt for hunden at forstå – men det kan være en god ide at hjælpe hunden i gang. En god måde er at sidde på gulvet og pakke Pet-Pocket med godbidder, mens hunden ser på det.

Her kan det være en god idé at vise hunden, hvordan velcroen åbnes – og eventuelt lade et par af lommerne sidde meget løst hæftet, så hunden hurtigt afkoder konceptet. Er din hund meget lille, kan lommerne være svære at åbne – her kan du også hjælpe hunden ved blot at lukke velcroen halvt til.

Materialer :

Vi anvender de absolut stærkeste bløde og rene materialer, vi har kunne finde. Alle produkter er udarbejdet i phthalat-fri presenning, som også bruges til fremstilling af knivstoppende slagterforklæder indenfor fødevareindustrien. Desværre har vi i enkelte tilfælde oplevet at hunde kan trænge igennem materialet, når aktiveringslegetøjet ikke længere bruges til aktivering, men derimod tyggeklud, hvor hundens skæretænder tager fat. Derfor er den rigtige præsentation af produktet vigtig, så hunden forstår den skal løse opgaver for godbidder og ikke tygge produktet i stykker.